Serviciile Noastre
Izolația cu spumă poliuretanică reprezintă una dintre cele mai eficiente și confortabile metode datorită echipamentului(de exemplu: un pistol cu presiune face posibilă aplicarea aproximativ a 300 de metri pătrați de material intr-o singură zi) dar și datorită faptului că este un proces ce poate fi executat in absolut orice perioada a anului si pe orice tip de material.
Ofertele sunt personalizate!
Prețuri începând de la 9€ / m2 / 10cm
Termoizolare
Termoizolarea face parte din categoria celor mai importante aspecte legate de design-ul tehnic al unei construcții care asigură confort și este una dintre cele mai rentabile metode din punct de vedere al costurilor.
Datorită acesteia eficiența energetică a unei clădiri este sporită și ajută la menținerea cheltuielilor și a consumului la un nivel scăzut prin reducerea pierderilor in procesul de alimentare cu energie.
Odată cu diminuarea emisiilor de CO2 si micșorarea consumului de energie contribuie la protejarea mediului.
În termoizolari, se folosește spuma poliuretanică rigidă ce are o densitate scazută și o flexibilitate ridicată, astfel încât să poată fi aplicată pe orice suprafață, indiferent de forma acesteia, ceea ce o recomandă în special pentru clădirile cu o arhitectură complexă.
Acest tip de izolație nu putrezește și elimină posibilitatea de apariție a mucegaiului, fiind rezistentă la orice tip de eroziune produsă de vânt, apă și la orice temperatură.
Hidroizolare
Hidroizolarea împiedică sau reduce înfiltrarea sau orice altă acțiune a apei asupra unei construcții reprezentând un sistem revoluționar prin care diferite suprafețe sunt etanșate și sigilate cu ajutorul unor echipamente performante care asigură o aplicabilitate simplă și rapidă.
Spuma poliuretanică cu un conținut de celulă închisă mai mare de 96% asigură hidroizolație la grosimi mai mari de 4,5cm la aplicări pe suprafețe orizontale, însă expusă la soare devine casantă, începe să se sfărămițeze tocmai de aceeea, poliureea, o membrană subțire și foarte rezistență, asigură hidroizolație imbatabilă și deservește ca strat de protecție fizică și împotriva razelor U.V.
Poliureea este un elastomer, care se obține prin reacția de policondensare a izocianatilor și a aminelor. În timpul reacției trebuie să fie păstrate proporțiile adecvate ale reactanților și temperatura să fie corespunzatoare. Rezultatul este un strat de elastomer durabil și de încredere care este rezistent la condițiile meteorologice dificile.
Membrana de poliuree trebuie aplicată pe o suprafață uscată și degresată. Acest proces se efectuează prin pulverizare Procesul de creere a shell-ului nu este complicat și este relativ rapid.
Un lucru important și bine de știut este faptul că atât stratul de spuma cât și cel poliureea trebuie să fie aplicate în aceeași zi.
Aplicarea are loc doar pe suprafețe uscate, prin pulverizare, la temperaturi peste 5 grade Celsius si cu o viteză a vântului calmă.
Poliureea, o membrană foarte rezistentă și cu un indice de alungire de peste 200%, are o durată de viață mai mică fiind expusă la trafic, înțemperii și caldură excesivă. Când poliureea se deteriorează aceasta se reaplică cu primer peste stratul de spumă poliuretanică. Rezultatul final constă în obținerea unei hidroizolații poliuretanice complet netedă, omogenă și fină.
Izolare pentru acoperişuri și pereți
Tratare pardoseli și strat protecție țevi de apă
Tratare pardoseli și strat protecție țevi de apă: izolarea acestora este un factor important. Fără o izolație eficientă o parte din căldură va fi pierdută și se va produce disconfort termic. Pentru acest tip de izolare se folosește spuma cu celulă închisă ce este suflată direct peste pardoseală sau țevi deoarece este rigidă și are un coeficient de transfer termic scăzut ce nu necesită o grosime mare pentru confortul termic dorit.
În cazul pardoselilor, peste spumă se poate veni direct cu un strat de beton pentru nivelare peste care mai apoi se poate pune adeziv.